#Nooitmeeruitzichtloosvergaderen

Vergaderen in midden Nederland


In mei 2018 was ons tuinhuis en terras gereed. Ons hele gezin begon de plek (het wonen op de boerderij) meer dan ooit te waarderen. Vanaf die kant hadden we het nog nooit zó gezien. De tuin is weliswaar - gedeeltelijk - opnieuw aangelegd maar de vrijheid, het buitenleven, het uitzicht... En al helemaal als de avond valt. De tuin wordt prachtig verlicht, met name de grote dikke eik. Een paar blokken hout op de vuurschaal, de geur van de brandende BBQ... Wat wonen we hier toch fijn. 

Het tuinhuis is voor ons compleet. We hebben een keuken met twee elektrische kookplaten, een koelkast, heerlijke koffie (op basis van bonen), een openhaard, een Sonos speaker, een smart TV, fijne stoelen die in de relaxstand kunnen én screens voor de zonnige dagen. Wij komen hier graag met elkaar tot rust of genieten samen met ons gezin. Totdat we op een avond tegen elkaar zeiden: “hier kunnen toch ook andere mensen van genieten?!”. En zo kwam er ook een beamer en scherm te hangen. Inmiddels zijn er al meerdere vergaderingen aan de boomstamtafel van ruim drie meter belegd, waar we met liefde het ontbijt, de lunch en/ of het diner, bieren, wijnen en borrelhapjes serveren. Ook te huur op basis van zelfverzorging. Het gevoel van flexibiliteit en gastvrijheid laten wij jou graag ervaren.

Je bent meer dan welkom op onze boerderij / vergaderlocatie in Renswoude, een bijzondere en kleinschalige locatie in het midden van Nederland.

Johan en Jantine Verbeek
Meeting bij de boer

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.
akkoord »